Prijzenlijst & Voorwaarden


 

One by one.                      €50,00

Opvullen                           €35,00

 

2D                                   €55,00

Opvullen                           €40,00


Volume                             €60,00

Opvullen                           €45,00

 

Verwijderen andere salon   €10,00

Verwijderen + nieuwe set   €5,00

 

Extra;

Wimpers verven                 €12,50

Kleur/Decoratie                  €5,00

Oog make-up verwijderen   €5,00

Lashfoam                           €15,00

 

 

 

One by One prive cursus €350,- incl. en goed gevuld starterspakket t.w.v. €150,-.

Bij interesse kunt u kijken bij het kopje 'Cursussen'.

 

Voorwaarden:

 

Het word gewaardeerd om de voorwaarden door te lezen voor u een afspraak maakt.

 

- Afspraken maken;

Ik werk alleen op afspraak. Afspraken kunnen gemaakt via de link of stuur gerust een bericht via Whatsapp, Facebook of Instagram. Ik zou het erg fijn vinden als u op tijd op de afspraak bent. Als u meer dan 15 minuten te laat bent word de afspraak verplaatst ivm volgende klanten. U kunt kosteloos 24 uur van te voren annuleren. Als u bij minder dan 24 uur van te voren de afspraak annuleert reken ik de helft van de behandeling. Bij een no-show worden alle kosten in rekening gebracht en kan er pas een nieuwe afspraak worden gemaakt als deze betaald is. Ik werk ook niet op factuur. Na een behandeling dient het bedrag in de salon te betaald te worden.  U kunt pinnen en contant betalen.

ONDER de 16 plaats ik GEEN wimperextensions.

 

- Bijvullen & andere styliste;

Het is belangrijk bij een set die moet worden bijgevuld dat er z’n 40% van de wimpers nog op zit. Is dit niet het geval word er een nieuwe set gezet. Ook vul ik geen sets bij die door andere styliste zijn gezet. 

 

- Garantie;

Om de garantie van mijn eigen producten te garanderen werk ik niet als er product op zit van andere styliste. Bij elke afspraak is het dan ook verplicht te komen met schone wimpers en geen make-up rondom de ogen. Bij het plaatsen van een set heeft u 5 dagen garantie, wees er dan ook zo snel mogelijk bij als iets niet naar wens is! 
Bij symptonen van jeuk, vuurrode ogen, uitslag, gezwollen ogen en hevige pijn wil ik u eerst doorverwijzen naar een arts. Die zal waarschijnlijk anti-histamine tabletten voorschrijven. Daarna kunnen we zo snel mogelijk de wimpers verwijderen! Bij een allergische reactie op extensions zal ik de extensions kosteloos verwijderen. Geld word nooit terug gegeven.

Deze garantie vervalt indien;

* U niet de voorgeschreven regels heeft opgevolgd.

* Bij een andere styliste bent geweest.

* Make-up op de ogen zit bij aankomst.

* De klant zwanger is. Door de hoeveelheid hormonen kunnen wimperextensions heel snel uitvallen.

* De klant medicijnen gebruikt of een bepaalde ziekte heeft waardoor de wimpers snel uitvallen.

 

- Hygiëne;

Hygiëne is een zeer belangerijk onderdeel in de salon. Na iedere klant worden de pincetten en de werkplek schoongemaakt. 

 

- Kinderen en derden;

De salon is voor kinderen en dieren geen geschikte plek. Dit in verband met onder andere hygiëne en ontspanning. De behandeling hoort een ontspannen moment te zijn en ik wil een optimale service bieden tijdens de behandeling.

 

- Mobiele telefoon;

Uit respect naar mijn klanten ben ik telefonisch niet bereikbaar tijdens een behandeling. Wij zouden het ook op prijs stellen als u uw telefoon op stil zit tijdens de behandeling. Verwacht u een telefoontje, laat dat dan even weten.

 

Deze regels en voorwaarden zijn er om teleurstellingen en verwarring te voorkomen.