Webshop


Lashfoam 30 ML

€ 15,00

Lashfoam 30 ML

€ 15,00

Deze lashfoam is voor het reinigen van de wimpers. De lashfoam kan ook gebruikt worden voor het reinigen van het gezicht. Er word een brush bijgeleverd voor het schoonmaken van de extensions.

Castorolie 10 ML

€ 5,00

Castorolie 10 ML

€ 5,00

Castorolie zorgt voor de groei van wimpers, wenkbrauwen en baard! Dit kan niet gebruikt worden met wimperextensions vanwege de olie in de castorolie.

keuze uit: Zilver, Goud of Rose gold. 

Slaapmasker

€ 9,95

Slaapmasker

€ 9,95

Dit slaapmasker is te gebruiken met wimperextensions , voor een betere retentie! Er zit een diepte in het masker waardoor je wimpers minder snel zullen uitvallen tijdens het slapen.

Silicone stencils

€ 4,75

Silicone stencils

€ 4,75

Deze silicone stencils kan je gebruiken om make-up op je ooglid aan te brengen zoals oogschaduw of eyeliner. De stencil is makkelijk schoon te maken met water. Plaats de stencil op je wimperextensions en ga zo aan de slag met make-up.

Retour 

 

Ik heb een 14-dagen retourbeleid, wat betekent dat u 14 dagen na ontvangst van uw artikel een retouraanvraag kunt indienen. Retour kosten zijn voor eigen rekening. 


Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet je artikel in dezelfde staat zijn als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels, en in de originele verpakking. Je hebt ook de kwitantie of het aankoopbewijs nodig.

Om een retourzending te starten, kun je contact met mij opnemen via zblashesbeauty@hotmail.com. Als je retourzending wordt geaccepteerd, stuur ik het juiste adres en instructies over hoe en waar je het pakketje naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retouraanvraag te doen, worden niet geaccepteerd.


Schade en problemen
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met mij op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat ik het probleem kan beoordelen en oplossen.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals levensmiddelen, bloemen of planten), aangepaste producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen) en persoonlijke verzorgingsartikelen (zoals schoonheidsproducten). We accepteren ook geen retouren voor gevaarlijke materialen, brandbare vloeistoffen of gassen. Neem contact op met ons als u vragen of zorgen heeft over uw specifieke artikel.

Helaas kan ik geen retourzendingen of cadeaubonnen accepteren.

Ruilen
De snelste manier om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt te retourneren, en zodra de retourzending is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

Restituties
Ik zal u op de hoogte brengen zodra ik uw retourzending heb ontvangen en geïnspecteerd, en u laat weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald op uw oorspronkelijke betaalmethode. Vergeet niet dat het enige tijd kan duren voordat uw bank de terugbetaling ook verwerkt en gepost heeft.